Търсят Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив

Пловдив Лайф

02-10-2013, 15:23

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Кастингът е тази неделя

Пловдив търси своите Мис и Мистър Топ Лица. На 6-ти октомври (неделя) от 16.00 часа в хотел "Лайпциг" ще се проведе кастинг на първия по рода си конкурс правен в града. На едно място ще бъдат събрани най-красивите и атрактивни пловдивчани и пловдивчанки. 

Ако си неженен/неомъжена, над 16 години, красив/а, атрактивен/на и артистичен/на - това е мястото за теб!

Момичетата и момчетата, успешно преминали кастинга, ще влязат в ожесточена надпревара за титлата „Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив“ на 12 октомври (събота) от 20:30 часа в най-новото място за забавления в Пловдив - White Bar.

Това ще е първото издание на престижното състезание. Девойки и младежи ще дефилират в  White Bar, като освен по хубост, те ще бъдат оценявани и по интелект, талант и артистичност, каза за Plovdivutre.bg Димитър Увалиев – организатор на конкурса.

„Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив“ е част от националната верига "Български Топ Лица", организиран от Национална модна агенция "Идея прима". Конкурсът се провежда в над 40 града в страната. Варна, Шумен, Русе, Бургас, Добрич и много други красиви кътчета на България вече няколко пъти са избирали своите Топ Лица. Дойде ред и ние да докажем славата си на едно от местата с най-красиви момчета и момичета.

Конкурсът в Пловдив ще се проведе в три кръга - бански, официален и артистичен. Организаторите залагат най-вече на третата част. В нея участниците ще имат нелеката задача да пленят журито с талант и артистичност. Няма ограничения в избора на изява – колкото по-талантлив, толкова по-добре. След изявата на всеки от участниците журито ще поставя своята оценка – от 3 до 6. Всичко това ще става пред очите на цялата публика, с цел да се избегнат поредните конфронтации за нагласени победители.  Носителите на тежките корони на Мис и Мистър ще отнесат със себе си и големи парични и предметни награди.

рез декември притежателите на титлите в Пловдив ще имат възможността да участват в националния конкурс „Мис и Мистър Топ Лица на България”.

За записване : 0887 57 99 42; 0899 29 05 85; 0878 18 16 48

E-mail:idea_fashion@abv.bg

miss_mrs_topliceplovdiv@abv.bg