Драма преди първия лайф на Х Factor

Пловдив Лайф

03-10-2013, 11:07

Снимка:

Официален сайт на X Factor

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тази вечер започват големите концерти

Тежка драма преживяли участниците в X Factor часове преди първия лайф в шоуто, пише HotArena.net. Младите таланти изпаднали в истерия, след като заради технически проблеми спрял тока.

Неизправност в мрежата, прекъснала захранването в залата, където младите участници репетирали. Много от кандидатите за звезди се притеснили, което допълнително засилило напрежението между тях.

Междувременно стана ясно, че в шоуто ще продължат не 12, а 16 участника. Това реши в движение продуцентът на предаването Маги Халваджиян. В директен елиминационен двубой, още в първите концерти от надпреварата, ще отпаднат двама участници.

Стартът на лайфовете е днес. Първите, които ще излязат един срещу, са момчетата и момичетата.

Един изгонен ще си тръгне и на втория концерт утре. Менторите Любо и Мария Илиева от най-добри приятели стават конкуренти. Причината е, че на сцената ще излязат именно техните групи — момчета и момичета над 25 години и групите и дуетите.

Какво ще видим в първия лайф днес, когато войната между половете ще премине и на музикалния фронт – момчета срещу момичета? Ще разберем как е протекла срещата на двете категории със световноизвестната оперна прима Монсерат Кабайе. И още – компилация между рап и гайда, пълна промяна за Таня... и специално цвете, от което ще излезе най-малката участничка. Именно заради него стилистът на шоуто Кремена Халваджиян поръчала стотици метри плат и прекарала цели дни в разглеждане на каталози от цялата страна.