Пловдив пее „С нов глас От любов към живота”

Мисия Пловдив

03-10-2013, 13:10

Снимка:

Facebook

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В събота идват най-популярните и обичани български артисти

Звездите на българската поп музика ще пеят на 5 октомври (събота) на една сцена „С нов глас От любов към живота” в Пловдив. Най-мащабната благотворителна кампания срещу рак на гърдата у нас приключва серията от концерти в града на тепетата.
Началото е точно в 16:00 часа  на площад „Централен“.  Участие ще вземат едни от най-популярните и обичани български артисти. Белослава, Поли Генова, Орлин Павлов, Сантра, Криста, Рут Колева, Мери Бойс Бенд и приятели ще пеят с нов глас за каузата.

Концертът е част от кампанията, насочена срещу рака на гърдата, която козметична компания AVON  реализира вече 11 години. За цялото това време „От любов към живота” е подкрепена от повече от 700 000 души у нас. До този момент събраните средства в нея надвишават 1 200 000 лева, с които са направени дарения на мобилна мамографска и ехографска апаратура и са финансирани над 23 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на територията на цялата страна. Основната й цел е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да осигури достъпна профилактика и диагностика на болестта за всички жени в България.

Нека застанем заедно срещу най-коварната женска болест - рака на гърдата. Нека го направим "от любов към живота"!