Ганчо Евтимов ще помага на Джамбазов в тренировките на нафтата

Спорт

03-10-2013, 14:59

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В отбора няма контузени футболисти, като единствено Любомир Божинов със сигурност ще пропусне гостуването на Ботев тази събота

Треньорът на юношите старша възраст в отбора на Нефтохимик Ганчо Евтимов ще помага на Костадин Джамбазов в тренировките на отбора до мача с канарите в събота. Както е известно ръководството на бургаския клуб и Атанас Атанасов, който се очакваше да поеме отбора не стигнаха до споразумение и Нефтохимик продължава да търси своя нов наставник. До намирането на треньор, тренировките ще води Изпълнителният директор на клуба Костадин Джамбазов, който в момента кара курсове за треньорски лиценз.

Засега от ръководството на клуба не разкриват с кого се водят разговори да поеме отбора, но със сигурност това ще стане ясно най-късно по време на прекъсването от две седмици, свързано с мачовете на националите за Световните квалификации.

В Нефтохимик няма контузени футболисти, като единствено Любомир Божинов със сигурност ще пропусне гостуването на Ботев тази събота. За мача от купата на страната идната седмица, който също е срещу тима от Пловдив се очаква опитният футболист да е възстановен и да бъде на разположение на отбора.