Добруджа гони победа в Русе

Спорт

03-10-2013, 16:00

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Взети са мерки срещу евентуални провокации в Русе

На 9 октомври, сряда, мъжкият футболен отбор на Добруджа ще играе контрола с Тервел, стана ясно на днешната редовна пресконференция, съобщи ИА Добруджа.

 Втората предвидена контрола с отбора на Черно море Варна е пропаднала, заради желанието на варненци да изтеглят мача си за Купата на България.

Във връзка с последното гостуване на Добруджа в Русе миналата година, когато се стигна до ексцесии и това донесе наказание за отбора на жълто-зелените, сега изпълнителният директор Светослав Петров е провел разговори с полицията там и със добричките фенове, за да се предотвратят инциденти и провокации.

Срещу Дунав Добруджа излиза от позицията на трети в класирането с актив от 14 точки, докато домакините са на 12 място с една победа, 4 равенства и 3 загуби и актив от 7 точки.

В началото на седмицата е започнал дългоочакваният ремонт на залата за физическа подготовка, която се помещава на втория етаж на стадион Дружба. Това ще подпомогне много физическата издръжливост на футболистите, категоричен е треньорът Светослав Тодоров. Той призна, че вече доста от неговите, както български, така и чуждестранни, колеги и съотборници са му позвънили и са изказали приятна изненада от решението му да работи в родния си град и вече да регистрира и първите си успехи. Важно е тези момчета да се развиват, важно е да изпитват удоволствие от играта, важно е да върнем хората на стадиона, заяви отново Светослав Тодоров.