Левски и Локо не се биха на "Герена"

Спорт

04-10-2013, 21:59

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Сините" отново безобразни при 0:0 срещу Локо (Сф) на "Герена"

Левски показа, че не е напреднал много от идването на Славиша Йоканович до сега, пише Sportline.bg. „Сините" направиха пореден слаб мач на „Герена" и завършиха наравно 0:0 с Локомотив (Сф) в първи мач от 12-ия кръг, съобщава Топспорт.

Играчите на Левски отново показаха, че нямат понятие как да преодолеят сгъстена отбрана, а като към това се прибавят и няколкото пропуска, то резултатът срещу „железничарите" е повече от логичен. „Железничарите" от своя страна, не сториха почти нищо интересно в предни позиции и явно бяха дошли за ремито, което в крайна сметка

Двубоят завърши доста напрегнато, след като Ристосков отмени гол на Димов в 94-ата мин, заради фаул на Макриев срещу Бранеков.

Таранът разочарова с изявите си днес, като профука чудесно положение още в 30ата. Той бе изведен отляво, но стреля слабо в ръцете на Галев. В 25-ата отличен шанс за „сините" профука и Миро Иванов. Шуменския Деко получи пас от Родригес на няколко метра пред вратата, но би слабо във вратаря. Секунди след това възможност се откри и пред Гяаджев, който стреля от няколко метра, но топката рикошира в крака на Бранеков.

До края на полувремето националът имаше още един шанс да се разпише, като този път вместо да стреля, елиминирайки защитник, реши да задържи още малко и топката му бе избита.

В началния четвърт час след почивката домакините натиснаха здраво, но и това не даде резултат. Макриев и Даниел Димов изпуснаха да се разпишат с глава след добри центрирания. В 79-ата пък Туре също можеше да се разпише. Французинът елиминира бранител в пеналта и остана сам срещу Галев, не разстоянието до вратаря бе много малко и ударът му попадна в тялото му.

Постепенно играта на Левски загуби остротата си, макар че в самия край домакините все пак отбелязаха. Разписа се Даниел Димов, засичайки центриране отдясно. Христо Ристосков обаче отмени гола, тъй като пред Димов да играе с топката Макриев сякаш избута Бранеков.