Иронично! Екипът на BBC пиянствал всяка нощ в Сънито

Туризъм

05-10-2013, 13:21

Снимка:

Дейли Мейл

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пиянски изцепки в Слънчев бряг? Вижте какво правят в Лондон!

Срещу 6 паунда англичани пият и правят секс 4 часа в Слънчев бряг, коментират бизнесмени

Хората от екипа на BBC, които заснеха скандалния филм за Слънчев бряг, всяка сутрин се прибирали пияни. Това разкри Веселин Налбантов - собственик на хотела, където е бил настанен екипът от британски журналисти, пише в. "Стандарт".

В началото на седмицата BBC излъчи филма "Booze, Bar Crawls And Bulgaria", който описва курорта като място за леснодостъпни и евтини алкохол и наркотици, на сексуален разврат и престъпления.

От Българската хотелиерска и ресторантъорска асоциация съобщиха, че ще протестират срещу филма на BBC. От асоциацията очакват подкрепа от ресорното министерство и от правителството ни.

Срещу 6 паунда англичани пият и правят секс 4 часа в Слънчев бряг

Проблемът с английските туристи в Слънчев бряг и въобще по нашето Черноморие градира. И това е, защото се въведе ол инклузив и английските туроператори мачкат. Нашите цени са най-ниски, а тези туристи са най-слабо платежоспособни. Повечето младежи са на социални помощи. Срещу 6 паунда им обещават 4 часа пиене на корем и секс в басейн, а от от балкона деца гледат. Така бизнесменът Младен Мутафчийски коментира пред БНТ филма на BBC за българския курорт Слънчев бряг.

За него случилото се не е никаква изненада, тъй като английската журналистка Стейси Дули е правила и други подобни филми за Ибиса и Майорка. Във филма обаче не са показали, че за разлика от 2012 г. където е имало 9 балконинга, тази година е само един, каза Мутафчийски.

Според него трябва да има по-сериозна намеса на институциите, за да се спре напливът на пияни младежи.

Мутафчийски припомни, че на Ибиса имат същия проблем, но на втората минута ги прибират и полагат обществено полезен труд. У нас обаче се оказва, че филмът на BBC дискредитира и институциите ни, основно полицията. "Филмът е направен с голяма отговорност за това какво се случва с техните младежи", коментира бизнесменът.