Ще играе ли днес Херо така, както срещу Ботев?

Спорт

06-10-2013, 12:48

Снимка:

botevplovdiv.bg (архив)

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Вижте вероятния състав на Локо за мача на стадион „Лазур”

Днес в 18:00 часа Черноморец посреща Локомотив (Пловдив) на стадион "Лазур" в Бургас в среща от 12-ия кръг на "А" група. Мачът има доста емоционален зарад, най-вече заради присъствието в тима на „акулите” на хора, които са били свързани по някакъв начин с Локо.

Треньор на домакините е Димитър Димитров – Херо, който дълго време беше един от любимците на агитката от Лаута. Негови помощници пък са бившият капитан на черно-белите Петър Колев, както и Георги Чиликов (изкарал един полусезон на Лаута).

Наказан за днешния двубой е Ванчо Траянов – шампион с Локо (Пд) през 2004 година. Под въпрос е участието на контузения Мартин Кавдански, който напусна Лаута преди два месеца заради несъгласие с политиката на Коко Динев.

По-интересно е обаче дали Херо ще играе по същия „лежерен” начин, както го прави вече трета година срещу другия пловдивски тим – Ботев. Това ще се разбере около 19,50 часа тази вечер.

Статистиката показва, че откакто Цветан Василев стана собственик на жълто-черните”, то тимът на Митко Събев никога не се напъва срещу пловдивчани и винаги губи. Дори и в онзи странен мач за Купата на България, когато Ботев играеше още в „Б” група. Тогава Кишишев „издейства” в 86-ата минута фаул за Ботев на границата на малкия пеналт, след който падна победния гол на Йордан Христов за 2:1.

Ето и вероятният стартов състав на Локо (Пд):

Йордан Господинов, Диего Фераресо, Александър Тунчев, Пламен Крачунов, Йордан Тодоров, Аласан Н`Дайе, Костас Казнаферис, Крис Гади, Станислав Маламов, Здравко Лазаров (кап), Мартин Камбуров.