Мис Нанси се фръцна, не била селянка

Аз крава не съм доила, категорична е красавицата

Аз крава не съм доила, мога да копам домати, брала съм краставици и се гордея с това. Това е нормален труд, от който се изкарват пари. Ядосвам се на това, че аз нямам фамилия, а съм Нанси от село Юнаците. Това каза Мис България 2013 пред TV7.

Нанси се възмущавала и на писанията, че живее от 3 години София и кара бързи коли. Не съм имала приятел с бърза кола, категорична е блондинката. Тя напомни, че си има "страхотен приятел", когото много обича и няма очи за никой друг. Приятелят ми не стана по-ревнив. Той ме познава и знае, че няма да обърна внимание на някакви свалки. Това, че съм по-ангажирана не го дразни, но не може да свикне, както и аз. Той е зад мен и ме подкрепя безрезервно, разкри още Нанси.

На въпрос дали би се снимала в еротично списание момичето от с. Юнаците бе категорично, че за сега не е готова за такава фотография. Нямам против еротиката, но не е за мен, обясни актуалната Мис България.

От всички нейни предшественички досега Нанси харесва най-много Габриела Василева. "Допада ми като човек, останала е толкова земна", категорична е Карабойчева, предава Блиц.