Мъри: Целта е Лига Европа, титлата ще почака

Спорт

06-10-2013, 18:34

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Стоилов благодари на изключителната публика на Ботев Пд

Безкомпромисен съм - както се смея така и отстранявам играчи завинаги. Те разбират това, чак когато го загубят. Иначе гледам да не се изхвърлям. Така отговори Станимир Стоилов на въпрос на Мартин Карбовски за дисциплината в "Ботев" Пд.

Аз преди всичко разчитам на правила. това означава режим - тренировки, възстановяване, хранене, дисциплина, изреди старши треньорът на жълто-черните. Той вметна, че не е против футболистите да ходят на дискотека, но в рамките на разумното, предава Марица.

Мъри благодари на изключителната публика на Ботев Пд. Привържениците са голяма подкрепа, те пътуват навсякъде и викат за отбора, независимо от резултата, това е голяма помощ за нас. Те го съзнават, защото знаят през какво минахме, за да стигне "Ботев" до тук, каза Мъри.

На въпрос дали тази година канарчетата ще атакуват титлата мъри отвърна: Възможно е, но целта ни преди всичко е участие в Лига Европа, за титлата - по-скоро догодина.

Мъри подчерта, че в "Ботев"  вече ще наблягат на собствената школа за дългосрочните си цели. Тя беше разграбена през изминалите години, но откакто клубът има нов собственик нещата вървят напред. От 15 дни тренираме вече на новата база в Коматева, това ще се отрази на качеството на играта, убеден е Стоилов. 

На въпрос дали му трепти сърцето когато се изправя срещу "Левски" Мъри беше категоричен: Аз съм треньор на Ботев, естествено, че искам да побеждавам.