Локомотив излъга Черноморец с гол в 3-та минута

Спорт

06-10-2013, 20:49

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

След 12-тия кръг Черноморец продължава да е на 12-то място в класирането с актив от 11 точки, а в следващия кръг гостува на Берое

Отборът на Локомотив Пловдив се наложи с 1:0 като гост на Черноморец Бургас.

Гостите  нанесоха своя удар само 3 минути след началото на мача. След центриране на Здравко Лазаров, Крачунов засече топката пред погледа на Янко Георгиев  и я оплете в мрежата. При положението останаха съмнения за засада на черно-белия защитник, но в крайна сметка попадението бе зачетено. 

Малко преди това гостуваща агитка от Пловдив поздрави със скандирания треньорът на акулте Димитър Димитров - Херо.

В 34-та минута страничният  съдия реши да компенсира  грешката си при гола на гостите и спря голова атака на Локо Пд за несъществуваща засада. Мартин Камбуров се озова сам срещу вратаря, като остави далеч зад гърба си защитниците на акулите.

В началото на второто полувреме Черноморец взе  инициативата и организира няколко опасни атаки към Йордан Господинов. Гостите разчитаха предимно на контраатаки и при една от тях Маламов се озова очи в очи с вратаря на домакините, но топката бе изчистена.

Домакините от Бургас успяха да стигнат до нови голови ситуации едва в последните минути на срещата. В 88-та минута Господинов спаси вратата си, след като спря топката на голлинията след  добре насочен удар с глава на Траян Траянов. В 90-та минута отново вратарят отрази далечен изстрел на нападател на домакините.

В продължението Мартин Камбуров пропусна добра възможност,  да вкара дежурно попадение. Маламов намери нападателя на точката на дузпата, той елиминира един съперник, но ударът му бе отразен майсторски от Янко Георгиев. В последната минута на продължението защитник на гостите изчисти топката пред голлинията, след което последва сигнала на рефера Станислав Ставров за край на мача.

След 12-тия кръг Черноморец продължава да е на 12-то  място в класирането с актив от 11 точки, а в следващия кръг гостува на Берое.