Слави развращава деца с чалга

Учиндолецът кара 8-годишна да се кълчи на сцената късно вечер

Слави Трифонов накара 8-годишно дете да се кълчи и пее чалга с „Ку-ку бенд" в предаването си в четвъртък вечер. За да направи конкуренция на музикалното риалити „Х Фактор", което върви по Нова телевизия по същото време, учиндолецът пусна на сцената с микрофон в ръка 8-годишната Тереза Тодорова, пише "Всеки ден".

Малкото момиченце изпя едни от най-известните чалга хитове на оркестъра на Трифонов, облечено с розов клин, с обеци и прическа като на фолкаджийка от телевизия „Планета". Момиченцето си партнираше с Гъмзата и Борис Солтарийски в рубриката на бенда „13 години стигат. Времето е наше".

 

„Можем да се гордеем само с такива деца. Браво, невероятна", категорични са феновете на страницата на шоуто, но недоумяват, защото детенцето е било накарано да пее нецензурни текстове от чалга песните на „Кук-ку бенд".

В употреба бе вкарана и другата малка кандидат-звезда на Трифонов, господин Андреев, който искал да се запознае с момиченцето. Тереза дори стана свидетел на размяна на удари, уж на шега, между учиндолеца и Гъмзата. Зрители недоумяваха защо родителите на детенцето са се съгласили на гостуването на дъщеря си в предаването. Ако искат да я правят сериозна пианистка, как така ще й позволяват да се кълчи на най-брутални чалги, питат се възмутени почитатели на музиката.

 

Хлапетата са последният спасителен пояс на шоумена, чиито рейтинг продължава да пада стремглаво. Според масовата телевизионна практика на Запад публиката се разтапя пред деца и животни. Затова шоуменът вече закачи клетка с папагал, но явно не може да накара зрителите да го гледат, затова сега залага масово на децата. Скоро трябва да очакваме и бебе, прогнозират бивши сценаристи от „Шоуто на Слави", които са наясно, че Дългия няма да се спре пред нищо, за да спаси гледаемостта си.

 

„Всеки ден" се свърза с представител на СЕМ с въпроса дали медийните надзорници смятат да санкционират шоумена. От там признаха, че вече имат постъпили жалби от възмутени зрители, но тъй като директни цинизми и псувни няма, не биха могли да съставят акт. Можело обаче да се напише предписание до телевизията и екипа на предаването, че въвличането на деца в пошли сценарии не е препоръчително. Потресени зрители пък вече са сигнализирали и друг орган - Агенцията за закрила на детето.