Куп звезди откриват дискотека в Бургас, миската Галена Димова ще пее

Бургас Лайф

07-10-2013, 06:20

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Партито ще бъде на 11-и октомври

Цяла артилерия от звезди ще сипят сексапил на откриването на най-голямата и актуална бургаска дискотека Джубокс на 11-ти вечерта. Специално за бляскавото събитие от София ще се присъединят Мис България Галена Димова, Мис София и актриса от "Пълна лудница" Анна-Мария Чернева, нашумялата с един куп скандали фолк-певица Джорджия, водещата и продуцент Нина Никол, протежето на Николета Лозанова фолк-чудото Жоро, както и най-сексапилният танцьор Атанас Месечков. 
За да е още по-пикантна вечерта дългите си крака в дискотеката ще разходят носителките на титлите Мис Бургас, Мис Созопол, Мис Несебър и Мис Св. Влас. 
Мис България Галена Димова пък се е заканила да хване микрофона и да докаже, че е по-добра от адашката си Галена.... поне в чупките в кръста. Мега хитовото заведение Джубокс отсега дава заявка за летящ старт през новия сезон. Мениджърите са подготвили един куп пикантерии за своите гости, така че да направят вечерите им още по-незабравими. А на откриването ще има още доста изненади, които никой бургазлия не трябва да пропуска.