Пловдив избира своите ТОП ЛИЦА

Пловдив Лайф

07-10-2013, 17:21

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Конкурсът е в събота, все още може да се включите

Съвсем скоро Пловдив ще има своето ТОП ЛИЦЕ. На 12 октомври (събота) от 20,30 часа най-красивите и атрактивни пловдивчани ще се борят за престижната титла в White Bar на хотел "Лайпциг".

След дълъг и уморителен кастинг до финала на местно ниво достигнаха 10 дами и шестима господа. Акробати, танцьори и още куп талантливи момчета и момичета влизат в борбата за първото място на първото издание на конкурса в града ни.

Кандидатите ще дефилират на специално изработен за случая подиум. Освен по хубост, те ще бъдат оценявани по интелект, талант и артистичност, разказа пред Plovdivutre.bg Димитър Увалиев – организатор на конкурса.

Преди старта на дефилетата публиката ще се наслади на специална хореография. White Bar ще се потопи в "Приказки от хиляда и една нощ". Владетелят Шахриар и неговата съпруга Шехерезада, Аладин, Али Баба и четиридесетте разбойника ще оживеят. Невероятно светлинно и звуково шоу обещават организаторите за цялата вечер.

Конкурсът в Пловдив ще се проведе в три кръга - бански, официален и артистичен. Организаторите залагат най-вече на третата част. В нея участниците ще имат нелеката задача да пленят журито с талантите си. Няма ограничения в избора на номер. Журито ще поставя оценки от 3 до 6. Всичко това ще става пред очите на цялата публика, с цел да се избегнат поредните конфронтации за нагласени победители. В категория "момчета" ще бъдат наградени петима красавци, а при "момичета" – от първо до седмо място. Носителите на тежките корони на Мис и Мистър ще отнесат със себе си и големи парични и предметни награди.

През декември притежателите на титлите в Пловдив ще имат възможността да участват в националния конкурс "Мис и Мистър Топ Лица на България".

Кастингът приключи, но вратите за желаещи да се включат в надпреварата в събота все още са отворени, казват организаторите.

За записване : 0887 57 99 42; 0899 29 05 85; 0878 18 16 48

E-mail:idea_fashion@abv.bg

miss_mrs_topliceplovdiv@abv.bg