Лили Иванова спала с д-р Енчев за пари!

Пловдив Лайф

08-10-2013, 17:07

Снимка:

HotZona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Силиконката го направила, за да осигури сигурност на дъщеря си

Най-горещата силиконка Лили Иванова разкри пикантни факти около личния си живот. Скандалната красавица споделя, че е имала вземане-даване с пластичния хирург Ангел Енчев.

Двамата се запознали покрай конкурса „Мис Силикон”. По-късно приятелските им отношения преминали в обикновено познанство. Колко точно е продължила връзката им, не е ясно, но Лили споделя, че е спала с него, защото се е чувствала самотна, пише HotZona.bg.

Пикантната история за кратката им задявка разкрил самият Енчев преди време. По-късно Лили го признава в разговор с бившия си мъж. „Чувствах се самотна“, разкрива моделката по повод флирта си с доктора.

Пред мъжа си Лили се изповядва, че е спала с доктор Енчев, тъй като й трябвали пари. „За да съм спокойна, да ходим с детето на театри, кина, цирк“, споделя тя.

Напрегнатите отношения между Лили Иванова и бащата на дъщеря й и до днес са повод за сериозни скандали между тях.

Веднага след като Лили печели титлата „Мис Силикон“, бащата на детето й се заканва, че ще отнеме дъщеря им. „Тя не гледа детето“, заяви тогава Иванов и се опита да извади на бял свят скандални факти за брюнетката.

Самата Лили пък споделя, че когато момиченцето е било на три месец е направила опит да се самоубие. Причината е била жестоката ревност на бизнесмена и непрекъснатите побои над нея. Заради психическия и физически тормоз, моделката не издържала и решила да се раздели с него.