Петко Арнаудов превърна Горското в Царево в партиен дом

Политика

08-10-2013, 20:08

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

БСП се сдоби с нов партиен дом в град Царево. Това е сградата на Държавното горско стопанство, където от няколко месеца, без конкурс, за директор е назначен Петко Арнаудов, съобщава Югоизток Инфо.

Той може да бъде видян на работното си място само до обяд. Долу-горе по това време се правят и партийните оперативки, на които се привикват местните червени активисти и общински съветници. След като Петко Аранудов, който ръководи БСП в морската община, раздаде задачи по партийна линия се мята на луксозния джип и тръгва да върши лични дела.

Чест негов спътник е съпругата Ягода, която напоследък звъняла с наставнически тон в централата на БСП в Бургас да кадрува за различни позиции. Възмутени граждани коментираха в социалните мрежи  как преди броени дни, в работно време, Петко Арнаудов се появи да открива Морската гара в Бургас.

„Оправи горите, дойде сега да реже ленти в Бургас”, писаха млади хора във Фейсбук. Петко Арнаудов е един от емблематичните душмани на природата в парк Странджа.

Сделките под маса са негов специалитет и той дълги години захранваше червената каса на съпартийците си.

Затова след като още на първи тур загуби кметските избори при първа възможност БСП го реабилитира като директор.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен