Любен аут от „Музикална академия”

Добрич Лайф

09-10-2013, 00:40

Снимка:

facebook

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Георги Христов: Номинираш ги и те започват да пеят чудесно

Любен стана вторият участник в „Музикална академия", който напусна шоуто. Миналата седмица от риалитото по ТВ7 си тръгна Лора Караджова, пише "Всеки ден".

 Любен днес се изправи за втори път на елиминации, този път срещу Коцето-Калки и Неделяна.

 Правилата на елиминации са следните: всеки от номинираните трябваше да изпее една песен, с помощта на друг участник от Академията и една самостоятелна песен (кавър). Журито имаше право да спаси един от номинираните и това бе Нел, която спечели симпатиите на членовете му.

 Накрая един срещу друг се изправиха Коцето-Калки и Любен, който получи по-малка зрителска подкрепа.

 По време на изпълненията на музикантите Георги Христов от журито откри формулата на вярното пеене. „Тактиката е да ги номинираш всеки път! Номинираш ги и те започват да пеят чудесно", каза той.

 Първата песен, която Любен изпълни, бе "Огън от любов" в дует с Мария. Второто му изпълнение бе "Cmon Talk". Най-много похвали номинираният получи от Люси, според която с тези си изпълнения Любен е пял най-добре до момента.

 Нел пък изпя "Чуй ме" заедно с Георги. Тя си спечели комплимент от страна на Здравко, който я похвали с думите: "Ти беше актриса на сцената. За първи път мислеше над текста, не само пя!"