Валери Божинов рони сълзи за Николета

Животът

09-10-2013, 11:34

Автор:

Костадин Симеонов

Всичко от Автора

В сензационно интервю-изповед пред Азис, спортистът е изригнал с палитра от емоции, която е таил през цялото време, в себе си

Най-накрая Валери Божинов показа истинските си чувства, след като раздялата им с Николета Лозанова лъсна. Вероятно заради публичния си образ футболистът до този момент не показваше никакви нормални човешки чувства и категорично отказваше да признае какво изпитва, пише lifestyle.

Явно тази игра му е дошла в повече, защото преди броени дни Божинов не е издържал и се е разплакал за жена си.

В сензационно интервю-изповед пред Азис, спортистът е изригнал с палитра от емоции, която е таил през цялото време, в себе си. Дали заради близките си приятелски отношения с фолк певеца, Валери е бил до болка откровен.

 След като Божинов заварил как Лозанова говори за отношенията им хванат натясно, обещал, че ще гостува в шоуто. Без да знае кой ще му вземе интервюто, Валери отиде в посочена от предаването стая в хотел, а там за своя изненада завари Азис.

Разговорът им е продължил повече от два часа, а от екипа издават, че футболистът е бил максимално искрен. Певецът е успял да извади от него и най-съкровените му емоции, заради което Валери изригнал в плач, от който дълго време не съумял да спре сълзите си.