ПловдивУтре: 10 октомври

Мисия Пловдив

09-10-2013, 18:31

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, кога, какво в Пловдив утре

Кога, къде, какво ни очаква в Пловдив утре:

В 10,30 часа кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на район "Западен" Димитър Колев ще открият обновения парк с новоизградена детска площадка на кръстовището на бул. "Шести септември" и ул. "Владивосток".

Утре започва акция по вдигане на изоставените коли в "Северен". 12 автомобила ще бъдат откарани на паркинга на ул. "Георги Бенев" 4, съобщават от районната администрация.

Колежът по икономика и администрация – град Пловдив открива своята юбилейна учебна 2013/2014 година. Тържеството ще се състои в I аудитория на Колежа от 11 часа.

Окръжният съд в Пловдив по обяд ще гледа делото срещу Димитър Дончев, който завърза на кол и преби жестоко 5-годишния си син.

Делото е образувано по протест на прокуратурата и по жалба на подсъдимия. Районният съд осъди бащата и го прати за 5 години в затвора.

55-годишният Дончев бе признат за виновен, че на 9 и 10 септември 2012 г. е “лишил от свобода сина си – малолетния Рангел Дончев, като деянието е извършено по начин, мъчителен и опасен за здравето на пострадалия”.