Жената на Тервел – голямата любов на Бербатов

Добрич Лайф

10-10-2013, 23:35

Снимка:

facebook

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Футболистът хлътнал яко по 15-годишната Диана, Пената опитал да раздели влюбените младежи

Известната волейболистка Диана Ненова, жената на бронзовия олимпиец Тервел Пулев, е първата голяма любов на Димитър Бербатов, научи „Всеки ден". В края на 1999 година Димитър Бербатов вече е утвърдено име в мъжкия отбор на ЦСКА. През пролетта печели първия си голям трофей - Купата на България, а през есента се превръща в несменяем титуляр в състава на Димитър Пенев, пише "Всеки ден".

 

Постепенно популярността му започнала да набира скорост. Синеокият Бербо се превърнал в магнит за куп девойки. Но бъдещата футболна звезда бил свит и трудно комуникиращ. Бербатов си падал не само по футбола, но и по волейбола, и най-вече по волейболистките на ЦСКА. Винаги когато имал време, отскачал до залата, за да гледа тренировките на „червените".

 

През пролетта на 2000 година Бербо хлътнал по 15-годишната Диана. Един ден срамежливият Митко причакал след тренировки деветокласничката и я изпратил до тях. От дума на дума между тях пламнала любов. Хлътналият до уши Бербо мислел само за срещите си с Диана и станал разсеян. Митко често закъснявал за тренировки и бил разконцентриран в играта. Треньорът му Димитър Пенев, известен с уникалния си нюх, веднага надушил, че на Бербо изобщо не му е до ЦСКА, и директно го попитал коя му е завъртяла главата. Пената го предупредил да си опича акъла и да зареже гаджетата, ако иска да направи кариера.

 

Макар да му поставил ултиматум, тогава Митко с лека ръка махнал на треньорската закана и се впуснал още по-бясно в любовната тръпка. При Диана положението било същото. Влюбените използвали всяка свободна от тренировки минута, за да се виждат. Хванати за ръце, те ходели на кино, на театър, шляели се в парка. Бурната им емоционална връзка продължила няколко месеца.

 

През януари 2001 година Митко заминал за Германия, за да рита в новия си отбор „Байер Леверкузен". Всеки ден влюбеният футболист звънял на Диана. Говорели толкова много, че когато пристигнала първата му сметка за мобифона, той се хванал за главата. Разстоянието обаче постепенно ги разделило, двамата срещнали нови любови и лека-полека напълно прекъснали контакт. Въпреки това обаче и до днес Бербатов признава, че Диана е първата му голяма любов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен