Доживот за пловдивчанка, заклала три деца в Германия

Животът

11-10-2013, 11:32

Снимка:

в. Марица

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Милка Дочева - хладнокръвен убиец или жертва на обстоятелства

Милка Дочева намушкала телата на децата близо 50 пъти

Пловдивчанката Милка Дочева получи доживотна присъда за жестокото убийство на трите деца на приятеля си в Германия, пише немският вестник "Рур Нахрихтен".

Премерено и с голяма сила Дочева е намушкала телата на децата близо 50 пъти. След това е запалила чаршафите и е избягала, се казва в обвинението.

Първоинстанционният съд в Дортмунд постанови, че 30-годишната българка е упоила, а после после заклала в съня им децата на своя партньор.

Особената тежест на престъплението изключва предсрочно освобождаване след излежаване на 15 години зад решетките, пише 24chasa.bg.

Статията за процеса срещу нашенката във в. "Рур Нахрихтен".

Съдията Волфганг Майер не скри ужаса си от зловещото престъпление. "За първи път се сблъскваме с такъв случай. Три деца са били заклани заради напълно егоистични мотиви. Те са загинали в пълно съзнание, че над тях се извършва насилие", обяви той с при произнасянето на присъдата.

Съдийската колегия бе категорична, че мотивът на Милка е омраза към децата на партньора ѝ -турчинът Мухарем Тюфекчи, които тя възприемала като пречка за връзката им.

Тя хладнокръвно е планирала деянието си и безмилостно го е изпълнила.

В нощта срещу 3 август 2012 г. Милка слага приспивателно в храната на децата. На следващата сутрин, когато 41-годишният баща на децата излиза от дома си в Дортмунд, тя намушква многократно с нож 4-годишния Мустафа, 10-годишния Мехмет и 12-годишната Зилан.