Меси показал среден пръст в Ереван

Спорт

11-10-2013, 12:03

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вицето на арменския футбол Минасян призова за спокойствие

Според  арменска медия Радослав Димитров - Меси е провокирал враждебното отношение на арменските фенове към нашите национали при пристигането им в Ереван, пише Sportline.bg.
Бранителят на Славия показал среден пръст към феновете и този жест ги накарал да побеснеят и да псуват нашите футболисти.

Николай Михайлов  допълнително нажежил обстановката като показал три вдигнати пръста което според запалянковците означавало закана от нашите, че ще ги бием с три гола.

На пресконференцията преди вчерашната тренировка на "лъвовете" старши треньора Любослав Пенев заяви: "Не се стреснахме от посрещането на местните фенове."

Междувременно Борислав Михайлов сезира с протест ФИФА за посрещането, което арменски фенове устроиха на нашите в Ереван. Реакцията дойде още в четвъртък следобед, часове след пристигането.

А вицепрезидентът на арменския футбол Армен Минасян призова за спокойствие местните фенове от сайта на федерацията. Апелът дойде час преди грозните сцени на летището. 

„Въздържайте се от действия, които да уронят престижа на Армения и да доведат до евентуални наказания - зове Минасян. - Българите не са врагове и единственото важно от този мач е резултатът. Това не е война”.