Вижте как плаща сателитът на Ботев – 4 ремита, 5 премии

Спорт

11-10-2013, 15:10

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Футболистите на Раковски са получили бонус дори за загубата от Хасково с 2:3

Футболистите на ФК Раковски 2011 се радват на изключително редовно получаване на премии и заплати, въпреки че отборът е на последно място в „Б” група. Нещо повече, в сателитният тим на Ботев се плаща бонус дори за загуба, разбра Plovdivutre.bg.

Възпитаниците на треньора Иван Танчовски са прибрали стимулираща премия след поражението с 2:3 от Хасково. Освен това играчите са взели бонус за четирите ремита до момента. Това означава, че за общо спечелени 4 точки в Раковски са получили 5 премии, проучи още Plovdivutre.bg.

Интересното е, че футболистите сами се хвалят за „финансовия рай”, в който в момента се намира втородивизионният отбор. По време на мача срещу Спартак (Вн), завършил 1:1, играчи от сателита на Ботев на няколко пъти са изтъкнали пред противниковия тим как ръководството ги стимулира дори при домакинска загуба.

„От 10 години играя в „Б” група, но такова нещо не съм видял. Ние имаме 10 точки и сме взели 0 (нула) премии, докато в Раковски за 4 хикса прибират общо 5 премии”, разкрил пред свои приятели футболист на варненските „соколи”.