Йоана:Отървах се от пристрастяването като скъсах с наркоманската компания

Какви тайни крие Биг Брадър за Йоко Захариев

Известната в зората на българската клубна музика певица Йоана, която сега се подвизава с артистичното име Йоко Захариев във Вип къщата , разказа пред своята близка приятелка Ваня Червенкова за наркоманските компании от близкото минало.

Йоко и бизнес дамата обсъждаха на дълго и на широко свои общи приятели от вън. От разговорът излъчен на живо следобед по Диема Фемили стана ясно, че певицата е била затънала в среда, в която цялата компания се друса безспирно. Тогава животът й се е въртял около наркотици, алкохол, безразборен секс и оргии.

Беседата между двете Випаджийки се въртеше около имена като Тошко, Елена, Марко, Галя, Диего и др.

Не е тайна, че Йоана бе близка с Тодор Славков и може би именно за малък Тошко става въпрос в клюките между дамите.

Блондинката разказа, че пристрастяването на тези хора било безнадеждно и нищо не може да ги откъсне от наркотиците. Певицата призна, че тя  също е злоупотребявала със стимулантите, нопобърз да обясни и как се е отървала от опасната компания на глезени богаташки деца.

„Човек, там беше като хан, кой влиза, кой излиза, нон стоп, така (показва с жест за смъркане), просто беше страшно. Знаеш ли, единствения начин да спреш е да избягаш от тази среда, да смениш компанията. Аз така се отървах от пристрастяване, няма друг начин, това е...” така Йоана описа с няколко думи ситуацията в която е живяла дълго време.

Двете събеседници споделиха общо мнение, че са уплашени от широкото разпространение и лесна достъпност на наркотиците. Основният страх, който ги притеснява са децата им и това как да ги опазят от дрогата. Ваня сподели, че според нея най-правилния подход е да се подбират много внимателно приятелите на децата и да се следят нещата изкъсо.

Очаквайте Тайната на Мариян Кюрпанов