Разграбиха билетите за концерта на Васко Василев в Бургас

Бургас Лайф

12-10-2013, 10:12

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Васко Василев с турне в края на ноември

Световноизвестният ни цигулар стартира българското си турне от морския град

Евтините билети за концерта на Васко Василев в Бургас свършиха повече от месец преди датата на събитието.

В мрежата на Eventim единствените налични пропуски за бургаската спирка от националното турне Cinema сoncertos са тези от 50 лв. Почитателите на  Василев тази година ще се насладят на музика от филмови класики - "Отнесени от вихъра", "Модерни времена", "Мисията невъзможна", "007". Концертът в Бургас ще се състои в Операта на 23 ноември от 19 часа.

Междувременно стана ясно, че Василев се е записал в ексклузивен курс по готварство преди старта на турнето. Световният ни маестро на цигулката с готовност прие специалната покана от верига магазини у нас за уроци по кулинари, предаде в. "Стандарт".

Между пътувания за концерти в Азия и Европа, сезона в Кралската Опера в Лондон и лайфовете в родината Васко усвои нови умения в приготвянето на храна. "Винаги съм искал да се науча да готвя. Обичам вкусната храна и от няколко години се заканвам да намеря време някое лято и да се запиша на курс. Когато ме изненадаха с покана, не се колебах дълго и с голям ентусиазъм "скочих" в предизвикателството", споделя Васко Василев.