Лютаков съблече и новата си

Добрич Лайф

12-10-2013, 17:39

Снимка:

Всеки ден

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Балерината на прокурор Иванов мечтае да е адреналинка

Освен че колкото повече остарява, толкова по-млади гаджета забърсва, Симеон Лютаков явно има склонност да се хвали с тях пред приятелите си, показвайки ги голи, пише "Всеки ден". Той съблече и последното си завоевание - балерината Лилия Милева.

 

Прокурор Иванов, както се прочу актьорът в „Седем часа разлика", от години се изявява като фотограф, а най-любими са му голите модели. Преди време той направи цяла изложба, в която показа прелестите на бившата си любима Кристина Диманова. Сега очевидно е спечелил за каузата и новата си - Лилия. Момичето беше забелязано съвсем наскоро в компанията му, а вече стана обект на палавия му обектив. То без свян разкопча ризата си и показа част от своите съблазнителни форми. Засега не е събрало смелост да се изяви в цялата си прелест, но съдейки по уверения начин, по който позира, това е въпрос на време.

 

Между другото, Лилия е от Пловдив и се очертава като най-младото гадже на Лютаков до момента. Тя е на 19 години, той - на 41. Момичето има голямо желание да стане известно. Преди година то се яви на кастинг за адреналинки в „Господари на ефира" и обясни мило: „Винаги съм си представяла да съм една от адреналинките". Опитът й тогава се оказа неуспешен, но с прокурор Иванов определено удари в десетката. Ако не друго, поне ще се показва с него по светските събития и нищо чудно да бъде забелязана от някой продуцент.