Жената-скенер: България потъва!

Животът

12-10-2013, 18:34

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Трябват ни личности и внимание към човека, каза Момера Пенчева

Много е страшно да кажа какво бъдеще виждам за България. Ние в момента потъваме. Още нямаме разумност. Личности ни трябват, за да излезем от това състояние. И преди всичко – да се обърне внимание на човека. Иначе ще потъваме още и още. Това заяви пред „Дикoff“ жената-скенер Момера Пенчева.

„Нека бъде обезпечен човекът – да знае, че неговата душа е удовлетворена с това, което иска. Най-тежка е кратката раздяла до срещата ни във Вечността. Трябва да останат спомени на обич“, допълни тя.

Необикновената дарба на Момера се отключва след смъртта на баща й. Изведнъж жената започва да вижда като на скенер вътрешните органи на хората. „Не бих се наела да мина този път пак отново, защото той беше много труден“, признава жената с необикновените способности.

„Неверникът“ Сашо Диков я попита дали е вярно, че Момера може да мести предмети с мисълта си. „Действително, мога да го направя. Мисълта е енергия. Просто е нужна концентрация“, разкри „тайната“ Момера.

„Да ви кажа за Аня Пенчева – човек, когото страшно обичам. Не сме роднини, въпреки че носим еднакви фамилии. Когато се докоснах до нея, видях един огромен човек. Много я обичам и уважавам“, призна екстрасенската.

Момера изказа думи на възхита и преклонение пред дарбата на Ванга. „Тя беше прекрасен човек, светла й памет. Такива като нея се раждат веднъж“.

За съдбата на душите на хората Отвъд и за връзката ни с тях, Момера каза: „Тежко е, когато не можеш да докоснеш скъпия ти човек, да чуеш гласа му. Но те, мъртвите, са до нас – с невидимото си тихо присъствие. Затова нека ги споменаваме по-често, а докато сме живи, нека казваме на близките си по-често, че ги обичаме“/www.novini.bg