Koй е "по-лош": Бахаров, Карамазов или Блатечки?

София Лайф

13-10-2013, 12:12

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Награди ще определят кой от тях е "фаталният мъж на България"

Приятелите Владо Карамазов и Захари Бахаров застават един срещу друг  в спор за титлата „Най-лошо момче на България”.

Това е само една от категориите в наградите „Златна бленда” за български филми и сериали. Целта на проявата е да се отдаде значимото внимание на новите БГ продукции и да се отпразнуват както трябва техните успехи. В първото издание на призовете са допуснати за участие продукции, които са представени публично в периода 1 януари 2012-а - 31 май 2013-а. Основна роля за определяне на победителите ще имат зрителите. Те ще могат да подкрепят своите любимци във Фейсбук. Гласуването ще завърши на 31 октомври.

Ще има и две допълнителни награди на журито - „Най-добър филм” и „Най-добър сериал”. Спецовете, които ще умуват върху последните две категории, са избрани сред родни журналисти и блогъри, пишещи за филми и кино.

 Освен Карамазов и Бахаров за  „лошо момче на България” се борят още Асен Блатечки,  Александър Сано в образа на Косъма  и Мариан Вълев като Куката от сериала „Под прикритие”.  Владо разписва участие и в категорията за най-гореща екранна двойка - заедно с колежката си Теодора Духовникова  като Панто Вълчев и Божура Джевезова в  сериала „Дървото на живота”.  Бахаров и певицата Миленита обаче и тук им дишат във врата, защото във временното класиране те са втората най-обичана от зрителите двойка от сериалите.  Българската „Мишел Пфайфър”  води в надпреварата за „Фаталната жена на България”. След Духовникова се нарежда Диляна Попова с образа ни на учителката Десислава Маринова от Революция Z.