Времето в понеделник: Облаци и малко слънце

Животът

13-10-2013, 18:08

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Температурите в Пловдив ще стигнат 22 градуса

Облачен ще е първия ден на новата седмица. Все пак слънцето ще успее да пробие, показват прогнозите на синоптиците. Очакваните температури в Пловди за понеделник са около 22 градуса, минималните – около 8 градуса.

През нощта и утре преди обяд над по-голямата част от страната ще има мъгла или ниска слоеста облачност. По-значителни разкъсвания на облачността и подобрение на видимостта ще има след пладне над западната и централната част на Южна България. Ще духа слаб източен вятър. Минималните температури ще са между 10 и 15 градуса, максималните ще достигнат 25 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра – около 11 градуса.

Времето през седмицата

Във вторник ще е облачно, на мест ще превали и слаб дъжд. В сряда ще започнат валежи от запад. Вятърът ще се усили, а с него ще прониква студен въздух. В четвъртък ще бъде ветровито, температурите през деня ще се понижат. Валежите ще отслабнат и до края на деня ще започнат да спират.