Професор Вучков най-накрая показа половинката си

Общество

14-10-2013, 10:38

Автор:

Костадин Симеонов

Всичко от Автора

Той и Диана Душкова са заедно от 2004 г. и твърдят, че ги свързва силна любов.

Половинката на професора е доста по-млада от него. Когато се запознали тя била една на 19 години, а той – на 37. Вучков и Диана споделят, че любовта им е като театрален роман.

Запознал ги бащата на Душкова, но тогава тя не обърнала внимание на професора.· Двамата се виждат отново години по-късно - през 2004 г. Първоначално Вучков не разбрал, че жената, която стои срещу него е момичето, с което се е запознал преди години.


Самата Диана е може би единственият човек, който успява да го прекъсне. "Той е много труден като характер, проклет е, дразни ме и заради това много го обичам", твърди тя в предаването на Мартин Карбовски.

Душкова и Вучков признават, че първите две-три години, са били много бурни, но накрая си свикнали. Професорът дори споделя, че е имало случаи, в която тя си тръгвала и казвала : "С огромно удоволствие си тръгвам от теб".

Вучков казва, че жената до него е като същински домашен театър. „Непрекъснато имитираме актьорите, телевизионните водещи. Това е единствената жена, към която съм се превързал дълбоко и всестранно.”, разказва професорът.

"Във всяко отношение има огън, не може да се оплачем", признава споделя Вучков.