Николета тушира Венета: Аз съм по-красива!

Пловдив Лайф

14-10-2013, 10:38

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Войната между двете водещи се ожесточи

Николета Лозанова и Венета Райкова продължават да водят задочна война в ефир и социалните мрежи. Както е известно, двете водят светски рубрики в един часови пояс по Нова тв и TV7.
Предаването на плеймейтката "Поверително от NL" започна с ударна реклама преди седмица, но понесе тежък удар и двойно по-ниска гледаемост от "Горещо".

Както и за дебюта си, и тази седмица Николета подгони рейтинг със семейните си драми. Гост бе все още настоящият й съпруг Валери Божинов, който се изповяда пред Азис.

Футболистът се разплака при спомените за съвместния му живот с Николета и се оплака колко много завист има в България и как всеки следял личния му живот.

Венета Райкова пък заложи на гост Антония Петрова и побърза да благодари на колегите си, които подготвили отново по-гледаното предаване в този часови пояс.
След като явно не може да се похвали с повече зрители, Лозанова атакува Венета на тема "външен вид". Тя завърши предаването си с "Вие гледахте "Поверително от NL" с най-красивата водеща в тези часове на вечерта!"./ dnes.bg