Вероника Стефанова: Не си падам по скандални мъже като Божинов

Спорт

14-10-2013, 13:53

Снимка:

Фейсбук

Автор:

SofiaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Валери избухна! Отрича връзката с Вероника

"Ако бях спала с него, щях да си призная"

Моделката Вероника Стефанова заяви ексклузивно пред Sportline.bg, че не е имала нищо общо с проваления национал Валери Божинов.

През последните седмици нейното име се свързва с бившия футболист на Ювентус и Манчестър Сити, но в последствие двамата отрекоха за отношения. Вероника обаче за пореден път подчерта, че не е имала нещо с него, като сподели, че ако е имала взимане-даване с национала е щяла да си го признае без да се свени.

"Аз съм модерна жена и за мен сексът не е табу. Ако бях правила нещо с Валери Божинов, тогава нямаше да се притесня да си го призная", заяви Стефанова.

"Той обаче дори не е пипал ръката ми, камо ли пък тялото ми. Не го познавам този човек, много ми е неприятно, че ме свързват с футболисти не за първи път". "Божинов не е мой тип, не си падам по скандални личности като него. В последно време съм сред дежурните имена на жени, които ги свързват с футболисти, а това не ми е приятно. Искам да подчертая, че аз съм сериозно момиче със сериозни амбиции и интереси".

"Искам също така да кажа, че няма нищо вярно, че си правя PR на негов гръб, аз нямам нужда от това. Познавам се и мисля, че няма от какво да се срамувам", завърши Стефанова.