Още две ракети на Изида ще участват в Мастърс

Срещите са от 17 до 19 октомври

Две състезателки на Изида ще участват в Мастърса при девойките до 18 г., съобщават от пресцентъра на клуба. Това са Калина Божилова и Христина Дянкова.

Срещите от престижната надпревара ще се проведат от 17 до 19 октомври на кортовете на Българския национален тенис център в София, като участието си са потвърдили тенисистки като Габриела Михайлова от Спорт Палас (Сливен), Вивиан Златанова от Пазарджик, Никол Йорданова от Лозенец 2000 и Мелина Любомирова от Славия Бомел.

Победителите в Мастърса при момичетата и момчетата до 12, 14, 16 и 18 г. ще бъдат наградени от Девин АД с участие в турнир по избор в Европа или САЩ през 2014 г. чрез заплащане на самолетния билет, хотела и таксата за участие като разходите, които се покриват трябва да са до 1000 лв.

Припомняме Ви, че през септември 4 деца от Изида добиха право да участват в Мастърса при най-малките. Карина Георгиева завърши четвърта в България при момичетата до 10 г., а Марина Христова зае пето място.

При момчетата до 10 г. Емилиян Цветков завърши 13-ти. Михаела Йорданова се класира на престижното второ място в Мастърса при 8-годишните.