Божинов жертва на подигравки

Пловдив Лайф

16-10-2013, 15:05

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Моника отвръща на удара: Валери и Николета не са на нивото ми!

Сълзите, които Валери Божинов изплака в предаването на Николета станаха повод за подигравки. Докато емоционалната му изповед трогна фенките му, във форумите се пишат доста солени коментари, пише HotArena.net.

Една от почитателките на Божинов дори е публикувала на страницата му във Фейсбук, че сега му се връща, за всички сълзи, които проля по него Алисия. Интересното е, че именно този коментар бе харесан от футболиста.

В момента спортистът и съпругата му са в прекрасни отношения, макар и разделени. Идилията им обаче за малко не рухна след интервю на Моника Валериева.

Моделката засне гореща фотосесия за едно от водещите издания у нас. В интервю за списанието тя призна, че е имала връзка с Валери, но не е влюбена в него, а само се е забавлявала.

Клюката носи, че именно Моника е виновна за краха на брака на Божинови. А с интервюто си моделката отвърна и на удара на Николета.

„Не си спомням да са го свързали с някоя успяла, ерудирана и красива жена, от която си заслужава да се обидя, притесня или натъжа. Тези, които визирах няма да се занимават да си правят ПР на негов гръб. Кандидат – звездички има безброй“, заяви в свое интервю Лозанова.

Моника побърза да я контрира с думите, че Валери и Николета не са на нивото й. С което забърка поредната драма около футболиста.