Съвършен полов акт? Вижте как

Екип от руски психолози и сексолози разработиха трите най-важни условия за достигане на съвършен полов акт

1. Желанието за адаптиране към партньора

Експериментите доказват, че способността за адаптация на мъжкото и женското тяло е доста голяма. Например, по-малкият пенис във възбудено състояние може да компенсира по-дългия пенис.

Същото може да се каже и за влагалището. То също така има пластичност и може да се адаптира към всеки пенис, независимо големината му. Нуждата за взаимна адаптация към партньора е в основата на повечето здрави сексуално връзки.

Колкото по-дълго двойката продължава сексуалния си живот, толкова по-изразен става ефектът на взаимна адаптивност.

2. Секс техниката със свиването на вагината

Учените съветват жените да се научат да управляват своите вагиналните мускули, като по този начин да достави максимално удоволствие на партньора си и да го доведе до стихиен оргазъм. Тренирането става чрез постоянно стискане на вагината, което наподобява стискането при нужда от уриниране. Научаването на тази вълшебна техника, ще изстреля и двама ви на шестото небе.

3. Пълната освободеност

Друго условие за получаване на сексуално удовлетворение, е способността да забравите за всички комплекси и физични и психични процеси и напълно се предаде на своите чувства и емоции. Много често по-неподдържаните жени са смятани за богини в леглото, именно, защото са освободени от мисли за своя външен вид.

Затова забравете за онези излишни 2 килограма, които ви тормозят и се отдайте на мъжа, който бленува за вълнуващ секс.