Паро: За Купата на "Васил Левски", иначе потрошени "Армията" и "Герена"

Реми в шампионата е самоубийство за двата отбора

Изтъкнатият футболен специалист и "червена" легенда Аспарух Никодимов коментира предстоящото вечно дерби от шампионата и жребият в който ЦСКА и Левски бяха противопоставени на осминафиналите за Купата на България.

"Обстоятелствата се стекоха така, че в рамките на малко повече от месец ЦСКА и Левски ще изиграят три срещи. А това ще донесе голяма радост за феновете, не само на двата отбора, а в цяла България. Вечното дерби, независимо дали е за първенство или за Купата, си има своя блясък.", заяви Аспарух Никодимов.

"Мачовете за Купата на България са след вечното дерби за шампионата, но моето категорично мнение е, че трябва да се играят на стадион "Васил Левски". Иначе пак ще имаме потрошени "Армията" и "Герена", убеден е Аспарух Никодимов.

"Според мен, реми в събота ще бъде равно на самоубийство и за двата отбора. Такъв резултат ще е добре дошъл за Лудогорец, който може да се откъсне с още повече точки. Няма значение, че първенството тази година е с плейофи и ще има повече мачове. Когато един стабилен отбор дръпне пред другите в нашето първенство, ще бъде много труден за догонване.", смята Паро.

Цялото интервю можете да прочетете в Sportline.bg