ARMIN ONLY или онова, което само Армин ван Бюрен може! (видео)

Афиш

17-10-2013, 23:28

Автор:

Миролюба Евтимова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Българско парче включи в радиошоуто си Армин ван Бюрен

На 7 февруари догодина диджеят ще разтърси Арена Армеец

Крал Армин отново ще завладее българската транс публика! На 7-ми февруари Армин ван Бюрен, спечелил признанието „диджей номер 1 в света“ ще направи парти в Арена Армеец.

Поводът – ARMIN ONLY, най-мащабният проект, правен някога от диджей.

Грандиозният парти-спектакъл ще бъде изнесен на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване в столична зала „Арена Армеец“. Армин ще се качи на пулта в първите секунди от старта на партито и ще поддържа нивото на ендорфин сред феновете си до самия край.

Без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артисти, включително музиканти, певци, акробати и танцьори, Армин ще се погрижи да станем свидетели на зрелищe. Или както той още го определя: „Това шоу ще надмине всички останали мои проекти.“

Последното парти на Армин у нас A State Of Trance 600 беше напълно разпродадено и събра над 9000 фена. Прогнозите за АRMIN ONLY са още по-високи, тъй като България е една от малкото държави в Европа, които получават собствена дата за него. Фактът, че сме единствената страна на Балканите, в която Армин ще гостува, още веднъж показва любовта и признателността на холандския диджей към родната публика.

Продажбата на билети стартира на 26.10.2013 в 12:00 часа на обяд в мрежата на Eventim.bg. След този час ценните пропуски ще се продават и в Yalta Club. Ниските цени и липсата на подходящи дати за подобни събития в съседните държави, привлича все повече и повече чужденци към българската столица. Ето защо се очаква още в първите часове на 26-ти, голяма част от билетите да бъдат купени от фенове на Aрмин в близките държави.

Повече подробности около проекта ARMIN ONLY ще бъдат разкрити съвсем скоро.