Ремонтират спортна зала "Бойчо Брънзов"

Мисия Бургас

18-10-2013, 16:27

Снимка:

sportuvai.bg

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слагат пътека за незрящи до спортна зала "Бойчо Брънзов"

Ще бъде подменена отоплителната и вентилационна инсталация на сградата

Започва ремонтът на спортна зала "Бойчо Брънзов". Тази година общината е направила енергийно обследване на всички съществуващи сгради на ОП "Спортни имоти".

"От това енергийно обследване започнахме да правим подготовка и проектиране за ремонти и реконструкции, касаещи енергийната ефективност. Към момента имаме вече избрана фирма и започваме ремонта на две от съществуващите спортни съоръжения”, посочи Живко Иванов, управител на общинското предприятие "Спортни имоти".

Единият обект е спортна зала "Бойчо Брънзов", чийто ремонт ще започне всеки момент, касае подмяна на отоплителната и вентилационна инсталация на сградата, топло и хидроизолации по самата сграда на обща стойност около 330 000 лева по Фонд „Козлодуй”, предаде радио "Фокус".

"Другият обект, за който започва ремонт може би след около месец е базата, която се намира в Минерални бани, до съществуващия стадион и плувен басейн. Топлителната изолация ще бъде подменена изцяло, което ще доведе до намаляне на разходите за поддръжка на тези сгради”, посочи Иванов. Около 220 хиляди е сумата за съоръжението на Минералните бани, отново по Фонд "Козлодуй".