"Мафия и нежни чувства" стъпва на бургаска сцена

Бургас Лайф

19-10-2013, 06:10

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургазлийка намери 12 хил. евро и ги върна

Пиеса написана с много хумор

Братята Красимир и Венелин Ранкови отново пристигат в Бургас, този път, за да ни покажат лицето на мафията и нейните нежни чувства.

Театралната постановка е на автора Люк Шомар, режисурата е на неповторимите братя Ранкови. Към звездният екип се присъединяват и актьорите Добрин Досев, Тодор Танчев, Илиана Лазарова.

Това е пиеса написана с много хумор, в която една след друга се редуват неочаквани, подлагащи на сложни изпитания действащите лица ситуации. Звучат думи, които се отнасят и за нашия начин на живот, особено когато се засяга вечно парливата тема за отношенията мафия-политика-медии.

Адвокат на кръстника на мафията във Франция има нежна връзка с много по-младата му дъщеря. Адвокатът и Кръстникът са на едни години. Адвокатът знае всичко, както за нрава и характера, така и за дейността на мафиотския бос, затова се бои последният да не научи за любовната му връзка. Да признае на най-добрия си приятел, че е любовник на дъщеря му се оказва много деликатно начинание, което адвокатът все отлага да изпълни, докато..... 
Останалото ще научите от спектакъла. Пиесата е написана с много хумор, една след друга се редуват неочаквани, подлагащи на сложни изпитания действащите лица ситуации. Звучат думи, които се отнасят и за нашия начин на живот, особено когато се засяга вечно парливата тема за отношенията мафия-политика-медии.