"Добруджа 07" загубиха контрола в Бургас

На 22 октомври бургазлии ще върнат визитата си в Добрич

Волейболистите на "Добруджа 07" загубиха 3-2 гейма от Нефтохимик 2010 в контролна среща, играна в бургаската зала „Младост”.

Треньорите на двата клуба Мирослав Живков и Даниел Пеев се бяха договорили отборите да изиграят 5 гейма. В първите две части зрителите в залата станаха свидетели на равностойна игра, като домакините успяха да спечелят решителните точки в самия край на гейма - 25-20 и 25-23. Третият гейм отново бе в тяхна полза, като го затвориха при резултат 25-15. Добруджанци успяха да се върнат в мача и да покажат своите истински възможности в четвъртата и петата част, надигравайки „шейховете” с 25-19 и 25-20.

 Във вторник - 22 октомври, възпитаниците на Мирослав Живков ще изиграят последната си проверка преди старта на Суперлигата. Тогава бургазлии ще върнат визитата, като срещата ще бъде от 17.30 ч. в зала „Добротица”, информират от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07.

 

Припомняме за любителите на волейбола от Добрич и региона, че в І кръг на Суперлига "Добруджа 07" приема на 26 октомври - събота, от 18:00 часа в зала Добротица"състава на столичния "Левски Бол" - бронзов медалист от миналия сезон. Входът е свободен.