Николета по-известна от Бойко?

Пловдив Лайф

19-10-2013, 11:20

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчанката на първо място в класация за футболни съпруги в Испания

Новата тв звезда Николета вече се оплаква, че продуцентите Иван и Андрей й налагат жестока цензура, пише PlovdivMedia. Най-известната пловдинчанка се тюхкала пред приятелки, че е подписала с тях заробващ я договор, според който няма право да дава никакви интервюта, изявления или коментари извън предаването си и без тяхно изрично разрешение. 
„Ще си изгубя всички фенове, защото си зарязах съвсем страницата във „Фейсбук” и не общувам с почитателите си. Дори една снимка на мога да си кача”, жалвала се бившата на Божинов.

Преди да се цани за водеща при двамата „опосуми”, тя се фръцкаше със свои снимки и коментари в социалната мрежа. Така поддържаше обществения и медиен интерес към личността си. Сега плеймейтката се утешава с това, че има огромен рейтинг, с който издуха Венета Райкова. Ред бил да надмине Кеворк Кеворкян и Слави Трифонов.

„Ставам по-популярна от Бойко Борисов даже!”, скромно обявила Ни Ло. Причина за хвалипръцкането й е, че вече се е прославила и в Испания. Там все още не са отчели, че с Божинов са се разкарали и я включили в класация за футболни съпруги на портала elbalonrosa.com. В момента Николетка и я печели. Събрала е 39% от гласувалите, два пъти повече от втората Лая Граси, която е гадже на играча на Барса Алексис Санчес. В топ 3 е Ема Фрейн - половинката на Майкъл Макиндо. 
Извън десетката са Мелиса Сата / Кевин Принс Боатенг, Аида Йеспика / Месут Йозил), Микаела Орси / Единсон Кавани, Вито Саравия / Пабло Мучи Айрия Отеро / Диего Лопес. 
Победителката ще стане ясна в края на месеца.