Петя Буюклиева: Брутално пиянство в "Музикална академия"

Хората изхвърчаха, за да търсят парцали да бършат. Това обяви Петя Буюклиева в предаването на Мартин Карбовски по TV7

"При нас ще пеем. Това ми казаха Иван и Андрей, когато ми предложиха да участвам. Успях да избягам от четките и щрихите на позиционирането, което очаквах, но късно. Купонът в академията течеше денонощно. Това е ОК, но нещата се позиционираха избирателно. Една от младите звезди пие от сутринта. Това му се отрази при разпяването една сутрин. Пиеше се денонощно. Няма лошо. Имаше и други весели картинки, които също можеше да бъдат позиционирани. Но не бе. Има хора, които злоупотребяват с алкохола, но това не се показва, обясни певицата. - Защо плачех? Защото бях безсилна да променя нещата. Излизам да пея, но като видех визитката и потъвах."

Петя Буюклиева призна, че е била болезнено наранена, когато намесили и съпруга й в цялото шоу.

"Беше ми обещано съпругът ми да влиза за 5 минути, за да ми помага за косата си. После и с това се спекулира. В деня на номинации младите певци се събраха и питаха Дичо кого да изгонят. Той им каза: "Петя, Петя." Организирането бе срещу силния играч", допълни тя.

Буюклиева каза, че е получила достоен хонорар и че целта й не е била да се бори за наградата от 100 000 бона. "Аз не влязох в шоуто за голямата награда, а да подкрепя гилдията. Позволих си да вляза в този формат, за да подпомогна обучението на детето. Платих първата година, но след това пак бръкнах в сметката и не ми стигаха парите. Но Господ ми помага, защото сега мога да платя. Детето ми е супер, прекрасно се представя и го чакам", заяви още Петя.