Мастер, Созопол и Несебър окупираха челото на "В" група

Спорт

21-10-2013, 10:04

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Поредни три победи за отборите от региона

Продължава отличното представяне на трите отбора от бургаски регион в първенството на Югоизточната В група. отборът на Мастер, който тръгна колебливо в шампионата, играе все по-убедително и набира скорост. В последния кръг момчетата на Ангел Стойков победиха с класическото 3:0 Тунджа Ямбол. Мирослав Радев, Живко Стоянов и Павел Алексиев бяха точни за домакините, които с актив от 27 точки са едноличен лидер в групата.

Несебър победи Димитровград при гостуването си с 2:0. Гостите превъзхождаха своя съперник, а головете отбелязаха бившите „шейхове” Диян Молдованов и Станимир Митев, които и в този мач бяха на висота и с опита си категорично водят тима към професионалната футболна група.

Третият прогресиращ тим, този на Созопол срещна най-много трудности при победата си с 1:0 над Свиленград, но отборът на „митничарите” е един от най стойностните в групата и винаги е намирал място сред челниците.

В класирането трите отбора от региона са преследвани от Верея, който също се представя много силно и не крие амбициите си, още от миналия сезон за промоция в Б група. В края на седмицата именно Верея ще се изправи срещу Несебър, а мачът на градския стадион се очаква с голям интерес. Созопол приема Гигант Съединение, а Мастер гостува на Стралджа, като и двата отбора не би трябвало да имат проблеми при добра игра да се поздравят с победи.