Пребито в училище момиче: Казах на побойничките, че миришат

Крими

21-10-2013, 14:28

Снимка:

bTV

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Вследствие на побоя момичето е със счупен нос и разтегнати шийни прешлени

Деветокласничка от столичното Седмо СОУ "Свети Седмочисленици" бе брутално пребита в междучасие.

Джорджия обсъждала две свои съученички, че миришели и нямали никаква лична хигиена. Лия и Цветелина разбрали за това и поръчали във Фейсбук на три момичета от друго училище да отмъстят за тях.

По време на голямо междучасие Джорджия и приятелките й са пресрещнати от въпросните момичета. Най-агресивно било момиче на име Ема, която започнала да я псува, а после започнала да я бие. Само едно момче направило неуспешен опит да разтърве разгневените момичета.

"Чантата й беше пълна с коса аз като отидох. Топки коса. Предстоят й операции, заради които тя ще отсъства дълго от училище. Имаме жалба в Първо районно, ще водим дело", каза бащата Ивайло Димитров. Вследствие на побоя момичето е със счупен нос и разтегнати шийни прешлени. Сега носи яка и й предстоят операции.

Според потърпевшата, тя не е заслужавала побоя, защото е казала истината и съученичките й наистина миришели. "Не мисля, че съм ги обидила. Аз казах нещо, което е така", заяви Джорджия пред bTV.

На всичкото отгоре в интернет има клип, в който се коментира хигиената на същите две момичета. Пребитата заяви, че тя не участва в него.

Има информация, че нападателките, които са от различно училище, са регистрирани в полицията за много подобни случаи.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен