Секс и презервативи според зодията

Презервативите на Овена трябва да са свръхнадеждни, a .стрелците си падат по „спортен модел“ кондоми

Чудили ли сте се защо не можете да попаднете на най-подходящия за Вас презерватив? А предполагали ли сте, че може да има дори и малка зависимост между зодията Ви и вида презерватив, който използвате? Ето и малко интересни факти, които могат да Ви бъдат полезни в избора на презервативи.

ОВЕН

Овенът е самоуверен, амбициозен и обича да бъде доминиращ. Изключително импулсивен и темпераментен, той търси удоволствие в шокиращото и забраненото и всяка рутина го отегчава. Не обича да се замисля за последиците, когато нещата опират до секс и партньорката му трябва сама да се погрижи за контрацептивите. Това съвсем не означава, че не е оставил презерватив някъде наоколо, но едва ли ще го ползва по собствена инициатива. Тъй като си пада по флиртовете за една нощ, презервативите на Овена трябва да са свръхнадеждни.

ТЕЛЕЦ

Телецът е напорист и сладострастен любовник, но може да бъде и безкрайно търпелив и грижовен. Започва от рано половия си живот и има богат опит, от който не спира да се учи. Обича да прави нещата бавно, леко и с часове. Телецът е най-чувствителния зодиакален знак и обича да се глези. В избора си на презерватив той търси качество на ниска цена, което често му отнема доста време. Веднъж направили го, обаче, няма равен на себе си.

БЛИЗНАЦИ

Мъжете от този знак притежават силен интелект и вкус към разнообразието в живота. Имат репутацията на свалячи, защото обичат тръпката от покоряването на една жена. Мъжът – близнак рядко е верен на един партньор, но сексът с него никога не е скучен. В леглото е бърз, предизвикателен, не понася любовната игра, а действа по същество. Обича да експериментира с различни пози и за целта предпочита достатъчно здрави презервативи, които да издържат на всякакви изпитания.

РАК

Раците са безнадеждните романтици на зодиака. Те са грижливи, чувствителни, симпатични и търсят дълготрайна връзка. Не щадят усилията си в секса, предпочитат партньорката им да е доминиращата и да носи еротично бельо с дантели. Мъжете от този знак са буквално пристрастени към сигурността и затова търсят презервативи, които да им осигурят спокойствие по време на половия акт.

ЛЪВ

Лъвът се нуждае от жените повече от храната, водата и въздуха. Мъжете от тази зодия са страстни, горди и много обичат да се перчат със способностите си. Обичат да бъдат доминиращи и търсят силни, самоуверени жени, които после да опитомят в леглото. В любовната игра се държат така, сякаш се състезават в олимпийски игри по секс. Презервативите за тях са в един размер свръх, свръх голям.

ДЕВА

Девата е най-взискателния и завладяващ любовник. Избира партньорката си много внимателно и предпазливо. Привлечени са от всяка жена, която има чар и грация. Най-силното му удоволствие е да разпалва страсти и предпочита в началото партньорката му да е малко по-сдържана. Мъжете от тази зодия са изключително точни в детайлите и затова презервативите трябва да пасват свръх точно. Изключено е да си позволят презервативи с по-малък размер или недай си Боже – по-голям от неговия размер.

ВЕЗНИ

Везните са чувствителни джентълмени, страстни и всеотдайни. Знаят как да прелъстяват жените с ласки и са отворени за всякакви нестандартни похвати. Мъжът Везни не обича да скучае и търси разнообразието в секса. Обича да задоволява партньорката си и презервативите, които избира могат да бъдат идеалния „десерт“ за всяка любовна среща.

СКОРПИОН

Скорпионът се слави като най-големия любовник на зодиака. Той е и най-сексапилният представител и може да прелъсти няколко жени за една вечер. За него няма бариери в секса, но набляга на количеството, а не на качеството. Обича да е доминиращ и има голямо еротично въображение. Повечето Скорпиони обаче, по-скоро биха умрели, отколкото да сложат презерватив. Все пак тези от тях, които ползват, предпочитат черни или съвсем фини и прозрачни, почти незабележими.

СТРЕЛЕЦ

Представителите на тази зодия са чаровни, живи и остроумни. Погледът им похотливо опипва всяка жена наоколо. Не страдат от особена емоционалност, но пък сексът при тях е възможен на всякъде и по всяко време. Стрелците гледат на нещата глобално и ги вършат по същия начин. Най-често използваните от тях презервативи могат да се определят като „спортен модел“ – свръх плътни, свръх надеждни, супер еластични.

КОЗИРОГ

Тези мъже са пословични със своята мъдрост, практичност, амбициозност и силно изявена чувственост. Еротичният им потенциал е голям, съблазняват като никой друг и не приемат „не“ за отговор. Презервативите, които ползват са сред най-плътните, за да могат да издържат на половите им подвизи, които са доста продължителни. Екстрите на кондомите като релеф, крилца, вълнички и други не са им по вкуса, защото са консервативни. Въпреки това, страстните преживявания с тях са гарантирани.

ВОДОЛЕЙ

Представителите на този знак са одухотворени любовници, заредени с изключителна енергия. Изследователи са и в леглото търсят интересното и неповторимото, затова партньорката им трябва да има богато сексуално въображение. Водолеите са и леко шантави, затова и презервативите, които предпочитат са такива – често розови, електрикoво сини или светещи.

РИБИ

Рибите са идеалисти и това се пренася под завивките. Чувствени са, интуитивни, емоциални и предпочитат партньорката им да е доминираща. Готови са на всякакви експерименти, падат си по секс игрите и ценят фантазията и еротичното бельо.Презервативите, които използват са свръх деликатни, които да им осигурят чувствени усещания. Понякога могат да си позволят и презервативи с мънички шипове.