Стана ясно кой ще налива пари в школата на Лаута

Спорт

22-10-2013, 15:56

Снимка:

lportala.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Организацията „Бъдеще за Локомотив” вече получи регистрация в съда, Фиданов запазва поста си

Организация "Бъдеще за Локомотив" вече официално е регистрирана в съда и тя ще се занимава с подпомагане и развитие на детско-юношеската школа на черно-белите, похвалиха се от Лаута.

Председател на сдружението е бившият шеф на фенклуба на Локо (Пд) Диян Колев. Другите членове на Управителния съвет са Стоян Грозлеков, Велин Терзиев - Нежния, Константин Думанов и Димитър Ботушаров.

„От две седмици съблекалните на школата се ремонтират основно. Изгради се част от оградата на малкия изкуствен терен, предстои той да бъде заграден изцяло”, заяви Колев.

ДЮШ на Локо (Пд) ще се ръководи от досегашния шеф Георги Фиданов, но с помощта на Георги Недевски.

„Работата на г-н Фиданов в организационен и административен план е на добро ниво и имаме желание да го задържим, като насочи усилията си в тези области. За методичната работа с треньорите в чисто футболен аспект сме се спряли на Георги Недевски, който встъпва в новата си длъжност. Във всеки един момент очакваме към треньорския екип да се присъедини и Васил Камбуров, чиято основна задача е да подготвя вратарите в детско-юношеската школа”, допълни още Диян Колев.