Марешки: Няма да издържам Коко Динев

Спорт

22-10-2013, 21:36

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дадох 1 милион лева, за да покрия дълговете му, ако ги върне, с тях ще вдигна Бесика, каза аптекарският бос

Бившият финансов благодетел на Локо (Пд) Веселин Марешки внесе повече яснота по въпроса защо няма да построи Трибуна Бесика. Аптекарският бос говори пред btv и обвини сегашният собственик Коко Динев, че е ял и пил за сметка на Локо (Пд).

Ето какво каза Марешки:

"Дал съм 1 млн. лева, за да му покривам задължения, където е ял и пил. Водил си е някаква компания в заведение, цяла вечер консумирали и в края той писал всичко на сметката на Локо. Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Този 1 милион, който съм дал в началото, е отишъл за Коко. За плащане на данъци, адвокати, хотели и т.н."

"Точно заради това аз не продължавам да издържам Локомотив. Когато аз поех клуба, той ме убеждаваше, че няма никакви задължения. Това обаче не се оказа така. Аз предложих да направим споразумение той да си поеме старите задължения. Той се съгласи, но след това се отказа да подпише споразумението."

"Няма да взема нито един лев от клуба. Няма обаче да издържам Коко Динев и да строя трибуна. Ако Коко ми върне 1 милион, който съм дал в началото, аз ще ги дам за трибуна "Бесика". Ако това не стане, няма да давам други пари за трибуна. Нека феновете да знаят къде са отишли финансите за новата трибуна."