Добро настроение – от сутринта!

Животът

23-10-2013, 07:20

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Трикове, които ще направят утрото ви по-добро!

Нали знаеш, че ако се чувстваш супер в сутрешните часове, останалата част на деня минава по същия начин? И обратното, когато нещата тръгнат от леглото надолу с главата, проблемите ти се стоварват преди да се облечеш и оставаш кисела до вечерта.

Обаче с нашите трикове за добро настроение още от сутринта, може въреки обърканото утро денят ти да се превърне в слънчев.

1. Не скачай веднага от леглото. (ако има с кого се погушкай - задължително!)

Отваряйки очи сутрин си помисли за 10 секунди за нещо много хубаво, което ти се е случило или искаш да ти се слущи. Ако не си сама в леглото, се погушкай с милото... дори той още да е сънен!

2. Създай си готино настроение

Ставайки от леглото, поеми няколко пъти дълбоко въздух. Дори и да те чака напрегнат ден, се опитай да се съсредоточиш върху усещанията си в момента. Представи си и си обещай да реагираш по същия начин при всяка ситуация през деня.

3. Закуси

Започни деня като осигуриш на организма си енергия от полезните хранителни вещества. Например овесени ядки с мляко, препечени филийки от пълнозърнест хляб с крема сирене или в най-лошия случай кроасан с шоколад.

4. Виж се с приятелка или колежка, (но не в офиса!)

Ако някоя от добрите ти приятелки работи близо до теб, се вижте за едно кафе или топъл шоколад преди работа. Може да си поклюкарите за някой готин мъж или за зла колежка.