Менда Стоянова: Предизборната борба започна от Пловдив

Мисия Пловдив

23-10-2013, 13:42

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Това не може да бъде причина да се свали политическото доверие от един успешен кмет, коментира скандала със записите на Иван Тотев

Предизборната борба явно започна. Започна много рано, започна от Пловдив, защото Пловдив има млад и успешен кмет, защото за две години Пловдив се промени и ще продължава да се променя, заяви на брифинг в парламента депутатът от ПГ на ГЕРБ Менда Стоянова.

След две години Пловдив ще бъде различен, пловдивчани го виждат и това означава, че след две години БСП никога няма да помиришат повече Общинския съвет и кметското място в Пловдив, посочи Стоянова.

Включваме на скорост предизборна кампания май 2013 г., всички ченгеджийски действия и номера, тайни записи, изтичане през анонимни кутии, части от записи – не целия, стенограми на записи, които не отговарят на самите разговори – всичко това в действие, дълбоко познато на всички нас за последните години, заяви депутатът в коментар по темата, свързана със запис с кмета на Пловдив Иван Тотев, предава Фокус.

Не виждам издънка в това, което има в записа. Още повече, че ние сме запознати с части от този запис и стенограми от него. Колегите, които са присъствали, казват, че не отговарят на записа. В никакъв случай това не може да бъде причина да се свали политическото доверие от един успешен кмет, чийто град се променя, посочи още Менда Стоянова.