Купата на УЕФА Шампионска лига е в Стара Загора

До 18,00 часа днес можете да видите и да се снимате с Купата на УЕФА Шампионска лига на центъра на Стара Загора (СНИМКИ)

Трофеят започна своето пътуване на 20 септември от Берлин. На 18 октомври влезе в България, като до този момент тя бе изложена в София, Велико Търново и Пловдив. Стара Загора има честта да е последната спирка от европейската обиколка на трофея.
Първи до Купата за снимка днес застанаха кметът на Стара Загора Живко Тодоров, както и старши-треньорът на Берое и почетен гражданин на Стара Загора–Петър Хубчев. Футболистите на "Берое" застанаха на празничната сцена, снимаха се със съгражданите си и предоставиха две от спечелените си купи за снимка на желаещите. Децата от Вокална група "Ян Бибиян" заедно с възпитаниците на Венелин Кръстев от "Загорче" изнесоха концерт пред събралото се множество. Групова снимка с Купата си направиха и най-верните фенове на Байерн Мюнхен от фенклуба в града ни.
На площада е разположен кът на Дневния център за възрастни „Св.Св. Козма и Дамян“, които с много любов са изработили фен-артикули на любимия си футболен клуб Берое.

Празничната програма продължава и в този момент пред Общината.